„Verslo planavimas – nusprendusiems įkurti nuosavą verslą” mokymų tikslas yra supažindinti su verslo veiklos planavimu, galimybių paieška, mokesčių sistema, suprasti veiklos rodiklius, kurie parodo veiklos efektyvumą.

Verslo planavimas - nusprendusiems kurti nuosavą verslą

Mokymų esmė

Pradėti dirbti sau arba įkurti savo verslą reiškia pokyčius žmogaus gyvenime ir veikloje. Verslo kūrimas apima svarbius pasiruošimo etapuss, kuriuos reikėtų gerai apsvarstyti ir žinoti. Kad galėtume verslą plėtoti sėkmingai turime turėti verslo planą, turime suprasti, kaip galime pateikti klientui planuojamą teikti produktą ar paslaugą, turime suprasti marketingo būdus ir suprasti kaip galime uždirbti pajamas bei jas padidinti.

Pagrindinės šių mokymų temos:

Mokymuose nagrinėjamos temos leis geriau suprasti nuo ko pradėti verslą, suprasti savo galimybes, leis nuspręsti, koks verslo planas praktikoje padės geriausiai pasiekti klientą, pateikti produktą, uždirbti pajamas ir kaip kontroliuoti verslą, kad jis būtų sėkmingas.

Galbūt nežinai, koks veiklos statusas tau geriausiai tinka, nes nuo to priklausys kiek mokėsi mokesčių į VMI ir Sodrą? Galbūt tu praleidai daug laiko svarstydamas, kad gali dirbti sau, SVARSTEI kaip užsidirbti ir nori baigti darbą ten kur dabar dirbi, o galbūt nori užsidirbti papildomai, nes turi laisvo laiko… Kyla klausimas nuo ko pradėti? O galbūt jau įkūrei savo įmonę ir sustojai, kažkur užstrigai, nes nėra aišku kiek ir kada mokėti mokesčių, kokias deklaracijas turi teikti Mokesčių inspekcijai ar Sodrai, ar galbūt net gavai skambučius iš Mokesčių inspekcijos, kad turi susitvarkyti vieną ar kitą dalyką … tačiau tu nesi šios srities specialistas, todėl tau reikia patarimo iš specialisto, kuris išmano ir gali sutvarkyti už tave!

Pastaba. Programa gali būti išplėtota ir apimti daugiau temų, daugiau valandų.

„Verslo planavimas – nusprendusiems kurti nuosavą verslą” mokymų programos autorė ir mokymus veda:

Gintautė Černiauskė - Manager.LT Akademija lektorė, verslo konsultantė

Manager.LT Akademija lektorė ir verslo konsultantė Gintautė Černiauskė. Plačiau apie lektorę…

Daugiau informacijos ir registracija:

Vilniuje – +370 5 2102326;
Klaipėdoje – +370 46 410300;
Mob. – +370 615 31080.
El. paštu – akademija@manager.lt

Atsakymai į dažnai užduodamus klausimus DUK

  1. Verslumo mokymai „Verslo planavimas – nusprendusiems kurti nuosavą verslą“ yra skirti visiems, kurie pradeda savo nuosavą verslą.
  2. Atviri verslumo ir verslo pradžios mokymai, kursai ir seminarai vyksta Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.
  3. Vidiniai verslumo ir verslo pradžios mokymai, kursai ir seminarai vedami visoje Lietuvoje, pagal įmonės pageidavimą. Tokie mokymai pritaikomi (adaptuojami) konkrečios organizacijos veiklos specifikai. Prieš mokymus, lektorius-konsultantas atlieka poreikių ir situacijos analizę įmonėje, o reikalui esant ir už jos ribų. Lektorius-konsultantas bendrauja su įmonės vadovais, darbuotojais kuriems bus vedami mokymai, o taip pat klientais, jei tai yra mokymų temos dalis.
  4. Vidinių mokymų vedimo laikas, vieta ir kaina derinama su kiekviena organizacija atskirai.
  5. Mokymai „Verslo planavimas – nusprendusiems kurti nuosavą verslą“ gali būti vedami nuotoliniu būdu.
  6. Verslumo mokymai sudaryti iš keturių mokymų ciklo:
    1. Verslo pradžia nuo verslo idėjos
    2. Verslo planavimas – nusprendusiems kurti nuosavą verslą
    3. Veiklos planavimas verslo pradžioje – verslo savininkams ir vadovams
    4. KPI rodikliai, finansai ir darbuotojų motyvaciją (Įmonių savininkams ir vadovams)

Verslumo – verslo pradžios mokymai, kursai, seminarai:

Verslo pradžia nuo verslo idėjos - Manager.LT Akademija

Verslo pradžia nuo verslo idėjos

Šie verslumo mokymai yra skirti dar tik svarstantiems apie nuosavą verslą. Mokymų tikslas yra padėti dalyviams išgryninti galimas verslo idėjas, suprasti apmokestinimo mokesčiais skirtumus ir sustiprinti savo pasitikėjimą pradėti nuosavą verslą – „dirbti sau“.


Veiklos planavimas verslo pradžioje - verslo savininkams ir vadovams

„Veiklos planavimas verslo pradžioje – verslo savininkams ir vadovams”

Ankstyvos stadijos verslų savininkams ir vadovams organizuojamų mokymų „Veiklos planavimas verslo pradžioje“ tikslas – stiprinti žinias apie pelningos veiklos organizavimą, pardavimo būdus, plėtros galimybes ir strateginį mastymą organizuojant veiklą.


KPI rodikliai, finansai ir darbuotojų motyvaciją

KPI rodikliai, finansai ir darbuotojų motyvaciją (Įmonių savininkams ir vadovams)

Būdami įmonės vadovu ir lyderiu, Jūs turite didesnius iššūkius, nei kiti žmonės, ir nuolat siekiate efektyvinti įmonės veiklą. Patyrus su karantinu susijusius iššūkius, įmonių vadovai privalėjo priimti daug įvairių sprendimų, ir jų nemažai dar laukia ateityje. Galbūt su šiais iššūkiais susiję ir iškelti Jūsų tikslai sau bei įmonei yra didesni nei kada nors buvo, tačiau reikalingiems sprendimams priimti laiko yra mažiau nei bet kada.


VISI MANAGER.LT AKADEMIJA RENGIAMI MOKYMAI